Patisserie opleiding in Antwerpen CVO-PIVA
Sinds februari 2011 volg ik de Banketbakkers opleiding aan het cvo/piva in Antwerpen http://www.cvoprovincieantwerpen.be

Elke woensdag ga ik samen met mijn vriendin naar Antwerpen om ons te storten in de wereld van Brood en Banket. Onder leiding van zeer gepassioneerde vak- leraren leren we de fijne kneepjes van het vak.
Inmiddels hebben we hebben met goed gevolg ons Diploma gehaald Ambachtelijk- brood en Banketbakker. Maar dat weer houdt ons er niet van om toch een nieuwe module te volgen.
Dieet Bakkerij: foto's hiervan volgen later.
Vet - en Soezen 
Initiatie marsepein en chocolade

Cake en Beslagen
Gerezen bladerdeeg Consumptie ijs


Vlaaien en Taarten

Banketproducten


Bladerdeeg
De modules Brood:
Brood Basis| Brood Gevorderden| Brood Specialiteiten| Harde en Zachte luxe

Voor meer indrukken kijk op mijn blog onder recepturen of op mijn website onder recepten. Later deze zomer zal er een link komen met indrukken van de lessen want ook hier heb ik veel foto's gemaakt.
Met een mooie sessie "hoe bladerdeeg te maken " - brood op bollen - taarten opmaken - en vele andere technieken.
Blijf mij volgen op Facebook, op mijn blog of natuurlijk mijn website
Daarnaast hebben we bij Callebaut de cursus Pralines gevolgd
.
Elke woensdag ga ik samen met mijn vriendin naar Antwerpen om ons te storten in de wereld van Brood en Banket. Onder leiding van zeer gepassioneerde vak- leraren leren we de fijne kneepjes van het vak.
Inmiddels hebben we hebben met goed gevolg ons Diploma gehaald Ambachtelijk- brood en Banketbakker. Maar dat weer houdt ons er niet van om toch een nieuwe module te volgen.
Dieet Bakkerij: foto's hiervan volgen later.


Initiatie marsepein en chocolade



Gerezen bladerdeeg Consumptie ijs




Banketproducten


Bladerdeeg
De modules Brood:
Brood Basis| Brood Gevorderden| Brood Specialiteiten| Harde en Zachte luxe
Voor meer indrukken kijk op mijn blog onder recepturen of op mijn website onder recepten. Later deze zomer zal er een link komen met indrukken van de lessen want ook hier heb ik veel foto's gemaakt.
Met een mooie sessie "hoe bladerdeeg te maken " - brood op bollen - taarten opmaken - en vele andere technieken.
Blijf mij volgen op Facebook, op mijn blog of natuurlijk mijn website
Daarnaast hebben we bij Callebaut de cursus Pralines gevolgd
.
Reacties
Een reactie posten