Gevulde paprika's met Speltcouscous in Crockpot
Ingrediënten
50 gram Speltcouscous
4 rode paprika's
1 pot tomatensaus (eigengemaakt)
3 el geroosterde pijnboompitten
1 portobello's in stukjes
1 sjalotje fijn gehakt
1 teentje knoflook fijn gehakt
1 bot mozzarella
2 el pesto
Doe de couscous in een kom en schenk er kokend water op (zoals aangegeven op verpakking)
Fruit in een pan de sjalotjes en knoflook aan. Voeg nu de stukjes portobello en bak 2-3 minuten mee. Roer de couscous er door heen.
Snij ondertussen de paprika's in tweeen en haal de zaadlijsten eruit. Was de paprika's
Giet in de binnenpan van de Crockpot - Slowcooker de tomatensaus, zet hierop de paprika's.
Snij de mozzarella in plakjes.
Vul de paprika's met de vulling met couscous en leg de plakjes mozzarella erboven op. Lepel de pesto er overheen.
Zet de crockpot - Slowcooker 3 uur op laag.
Lekker met geroerbakte wilde spinazie.
50 gram Speltcouscous
4 rode paprika's
1 pot tomatensaus (eigengemaakt)
3 el geroosterde pijnboompitten
1 portobello's in stukjes
1 sjalotje fijn gehakt
1 teentje knoflook fijn gehakt
1 bot mozzarella
2 el pesto
Doe de couscous in een kom en schenk er kokend water op (zoals aangegeven op verpakking)
Fruit in een pan de sjalotjes en knoflook aan. Voeg nu de stukjes portobello en bak 2-3 minuten mee. Roer de couscous er door heen.
Snij ondertussen de paprika's in tweeen en haal de zaadlijsten eruit. Was de paprika's
Giet in de binnenpan van de Crockpot - Slowcooker de tomatensaus, zet hierop de paprika's.
Snij de mozzarella in plakjes.
Vul de paprika's met de vulling met couscous en leg de plakjes mozzarella erboven op. Lepel de pesto er overheen.
Zet de crockpot - Slowcooker 3 uur op laag.
Lekker met geroerbakte wilde spinazie.
Reacties
Een reactie posten