Truffel champignonsoep -Thermomix

250gr. Champignons
1 Rode ui
2 Knoflooktenen
2tl. Truffelolie
100 ml Kookroom (light)
1 liter. Kippen of groentebouillon
Olijfolie
Snufje peper
Fijngesneden peterselie
Snij de rode ui in tweeen, pel de knoflook. snij in de thermomix 10 sec/10
Voeg een beetje olijfolie toe en zet de uien en knoflook 10 minuten aan op 100 graden. 100 graden/1
Voeg nu de groentebouillon aan de pan toe en breng dit aan de kook.
Voeg de champignons toe. Kook voor 15 minuten - Laat nu alles 1 minuut draaien op 7.
Voeg nu Kookroom toe
Voeg 2 theelepels truffelolie en de fijngesneden peterselie aan de soep toe en roer het goed door elkaar.
Nog even laten pruttelen en smullen maar!
Reacties
Een reactie posten