Antwerps gebak
Ingrediënten
Eieren 400 ml (8 stuks)
Suiker 250 gram
Broyage 125 gram
Bloem 200 gram
Bakpoeder 2 gram
gesmolten boter 180 gram
Eieren en suiker warm en koud kloppen
bloem, broyage en bakpoeder ziften en onderspatelen
gesmolten boter toevoegen
vormen:boteren en met geschaafde amandelen bestrooien
oven 180 graden 4x4 pers
na het afkoelen abricoteren en glaceren
zijkant aanzetten met geroosterde amandeltjes
Eieren 400 ml (8 stuks)
Suiker 250 gram
Broyage 125 gram
Bloem 200 gram
Bakpoeder 2 gram
gesmolten boter 180 gram
Eieren en suiker warm en koud kloppen
bloem, broyage en bakpoeder ziften en onderspatelen
gesmolten boter toevoegen
vormen:boteren en met geschaafde amandelen bestrooien
oven 180 graden 4x4 pers
na het afkoelen abricoteren en glaceren
zijkant aanzetten met geroosterde amandeltjes
Reacties
Een reactie posten