vrijdag 30 maart 2018

Romige Toscaanse Garnalen

ROMIGE TOSCAANSE GARNALEN
in een saus van knoflook, zongedroogde tomaatjes, verse tomaatjes , spinazie en parmezaanse kaas

2 eetlepels boter
6 teentjes knoflook, fijngehakt
500 gram garnalen, gepeld
1 ui, gehakt
1 glas witte wijn
150 gram zongedroogde tomaten
350 gram verse tomaatjes in vieren
750 gram Verse Spinazie
200 ml room
Zout en peper naar smaak
150 gram vers geraspte parmezaanse kaas
Wat Italiaanse kruiden naar smaak
Verse peterselie
Smelt de boter en voeg de knoflook toe, minuutje bakken ongeveer
Voeg de garnalen toe en bak ze een paar minuutjes mee tot ze roze zijn
Schep ze uit de pan en zet ze apart
Doe weer wat boter in de pan, voeg de ui toe en bak deze een paar minuutjes
Voeg de witte wijn toe en laat even wat inkoken
Voeg de room toe
Daarna de tomaatjes
Proeven....zout en lekker wat zwarte peper toevoegen
Nu de spinazie toevoegen
Laten slinken
Parmezaanse kaas toevoegen
Garnalen en de Italiaanse kruiden erbij
(Happy Healthy Club)