Pompoen, boerenkool, paddenstoelen met parelcouscous

Pompoen, Boerenkool, paddestoelen met parelcouscous
1 flespompoen in blokjes
250 gram boerenkool - grof gesneden
250 gram gemengde paddestoelen grof snijden
1 rode ui fijn gesneden
1 teen knoflook - fijn gesneden
250 gram parelcouscous
Olijfolie
Peper, Zout
Parmezaanse kaas
De couscous stomen of koken
Ui aanfruiten - uit de pan halen
Paddestoelen even bakken en uit de pan halen
Blokjes pompoen aanbakken met de knoflook - als ze gekleurd zijn de boerenkool toevoegen en meebakken tot de boerenkool een beetje zachter is.
Uien, paddestoelen erbij en goed doorwarmen
Peper en zout naar smaak toevoegen.
Couscous op bord ( even in een ringetje gezet)
Pompoen- boerenkool mengsel er om heen en parmezaanse kaas toegevoegd.