SMEG & AMSTERDAM FLAVOURS
reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
Vernieuwen
Audio Visual
Informatie


Een culinaire samenwerking Smeg en Amsterdam Flavours
SMEG & Amsterdam Flavours

SMEG & Amsterdam Flavours 
Amsterdam Flavours, gelegen op het historische
Westergasterrein, biedt een plek in Amsterdam waar
mensen elkaar kunnen ontmoeten, werken en ontspannen.
Het Westergasterrein is een unieke locatie dat ruimte biedt  aan grote en kleine evenementen en diverse horeca-, film- theater-    en   expositiegelegenheden.

Amsterdam Flavours is een bijzondere locatie waar food & furniture samen komen.  Een creatieve, energieke en inspirerende plek voor multifunctionele food- en interieurconcepten.

In een authentieke ruimte biedt Amsterdam Flavours, onder leiding van chefs Bernadette Evers-Grasveld en Mischa de Winter, een uniek ervaring op het gebied van food, design, interieur en ambacht. SMEG is partner van Amsterdam Flavours en trots op het unieke concept dat zij bieden.

SMEG & AMSTERDAM FLAVOURS

Op de begane grond van het historische fabrieksgebouw bevindt zich een enorme design keuken van Arclinea, ingericht met diverse apparaten van SMEG.

Het kookeiland beschikt over twee grote 90 cm gaskookplaten, met daaronder twee ruime 90 cm pyrolyse ovens. Tevens is de keuken ingericht met een 60 cm pizzaoven, een compacte oven met magnetronfunctie en 2 warmhoudlades, die ook geschikt zijn voor slow cooking.

SMEG & AMSTERDAM FLAVOURS

Daarnaast bevinden zich in de keuken twee semi-professionele vaatwassers, waarmee de chefs in slechts 16 minuten een programma kunnen draaien. De dubbele rvs koelkasten van elk 70 cm breed en de wijnklimaatlkast bieden voldoende opslagruimte voor alle lekkernijen die de chefs bereiden.

Als kleurrijk accent in de keuken is gekozen voor een pastelblauwe keukenmachine, broodrooster en waterkoker.

Amsterdam Flavours is de uitgelezen locatie voor private dinners, kookworkshops, demonstraties, private events en foto/ filmshoots. Meer weten of deze unieke locatie en de mogelijkheden? Bezoek dan de website van Amsterdam Flavours.

Reacties