Gevulde paprika's met Speltcouscous in Crockpot

Ingrediënten

50 gram Speltcouscous
4 rode paprika's
1 pot tomatensaus (eigengemaakt)
3 el geroosterde pijnboompitten
1 portobello's in stukjes
1 sjalotje fijn gehakt
1 teentje knoflook fijn gehakt
1 bot mozzarella
2 el pesto



Doe de couscous in een kom en schenk er kokend water op (zoals aangegeven op verpakking)

Fruit in een pan de sjalotjes en knoflook aan. Voeg nu de stukjes portobello en bak 2-3 minuten mee. Roer de couscous er door heen.

Snij ondertussen de paprika's in tweeen en haal de zaadlijsten eruit. Was de paprika's
Giet in de binnenpan van de Crockpot - Slowcooker de tomatensaus, zet hierop de paprika's.

Snij de mozzarella in plakjes.

Vul de paprika's met de vulling met couscous en leg de plakjes mozzarella erboven op. Lepel de pesto er overheen.

Zet de crockpot - Slowcooker 3 uur op laag.

Lekker met geroerbakte wilde spinazie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Appelcake zonder suiker

Vruchtensnoepjes zonder toegevoegde suikers

Zilveruitjes Inmaken