maandag 8 september 2014

Bol courgettes met geroosterde pompoen

Ingrediƫnten

4 bol courgettes
Halve pompoen
250 gram kastanje champignons
1 rode ui
Verse Tijm
Oregano
Rozemarijn


Bol courgette wassen en uit hollen met een lepel. Vrucht vlees in blokjes snijden.
Pompoen schillen, pitten eruit halen en in blokjes snijden.
Rode ui pellen in blokjes snijden.
Kastanje champignons schoon vegen en vieren of zessen snijden.
Tijm en Oregano ritsen.
Knoflook pellen en fijn snijden

Grill van de oven aan zetten op 200 graden.
Alle Ingrediƫnten behalve de bol courgette op de bakplaat en besprenkelen met een beetje olijfolie.
15 minuten onder de grill zetten.

Bol courgettes in een oven schaal zetten. De bakplaat uit de oven halen. Het mengsel in de bol courgettes scheppen, peper en zout naar smaak toevoegen.
Eventueel bestrooien met parmezaanse kaas of andere kaas.
In de oven terug zetten op 180 graden - 20 minuten.

Eet smakelijk.