donderdag 14 augustus 2014

Tomaten a Touille

Ingrediƫnten:
 2 courgettes
 2 zoete aardappelen
 6 tomaten
 1 rode ui

1 rond bakblik

Bereidingswijze:

Bakblik insmeren met een beetje kokosvet
oven voorverwarmen op 200 graden.

Courgettes wassen, over de lengte een stukje eraf snijden zodat deze blijft staan. Courgettes in dunne plakjes snijden.
Zoete aardappelen schoonborstelen en wassen, ook in de lengte een stukje eraf halen, in dunne plakjes snijden.
Tomaten wassen, in dunne plakjes snijden
Rode ui pellen, in dunne plakjes snijden.
Zoete aardappel, courgette, tomaat en rode op elkaar leggen en in het bakblik zetten totdat deze helemaal vol.
Er over heen oregano, tijm, peper, zout en Parmezaanse kaas strooien.
of andere kruiden en bijvoorbeeld fetakaas. Alles kan naar eigen inzicht.
Bakblik in de oven zetten ongeveer 45 minuten.
Eet smakelijk!