maandag 11 augustus 2014

Pecan muffins suikervrij

Ingrediƫnten
12 mini muffins:

100 gram amandelmeel
2 eieren
1 theelepel bakpoeder
50 gram honing of 25 gram ingekookte appelsap
25 gram roomboter of 15 gram kokosvet
citroensap
zout
25 gram pecannoten



Oven voorverwarmen op 165 graden.
Minim muffin vorm in kwasten met een beetje kokosvet of roomboter.
Eieren, honing, boter, citroensap (paar druppels) of kokosvet goed mengen.
Amandelpoeder, bakpoeder en zout toevoegen, mengen tot een mooi beslag.
Pecannoten doormidden erdoor spatelen. een paas achterhouden voor decoratie.
Beslag in cakeblik, bovenop de pecannoten leggen.
In 15 minuten afbakken en laten afkoelen in muffin vorm.
Eruit halen en verder laten afkoelen op een rekje.

Tip: twee appels in de Versapers slowjuicer, het sap in een pannetje en laten inkoken totdat je ongeveer 3 eetlepels over houdt. De dikte van honing