woensdag 23 april 2014

Combi Stoom Oven App is uit!!


Geweldig de eerste App voor de Combi Stoom Oven is gelanceerd door de Combi Stoom Partners. Een App die u gaat helpen nog meer plezier te krijgen in uw Combi Stoom Oven.


STOMEN en COMBI STOMEN

Stomen is helemaal van deze tijd

Het is gezond, de smaken zijn puur, de kleur, de vitaminen en andere essentiƫle voedingsstoffen blijven behouden. Bijna elke stoomoven is tegenwoordig uitgerust met een heteluchtsysteem waardoor hij multifunctioneel is, maar ook complexer in gebruik: de combi-stoomoven.

Veel meer mogelijkheden, maar weet u ze ook te gebruiken? De ervaring heeft geleerd dat wanneer een combi-stoomoven in de keuken is geĆÆnstalleerd, de gebruiker vaak niet alle mogelijkheden weet te benutten. Graag willen zij hun passie, kennis en ervaringen met u delen, zodat u meer uit de combi-stoomoven kunt halen.
Daarom ontwikkelde Combi Stoom Partners speciaal voor u als gebruiker van de combi-stoomoven een App met een flink aantal recepten. De recepten worden elk seizoen aangepast.

Combi Stoom Partners is een initiatief van twee bevlogen koks die al jarenlang met veel plezier stoomoven demonstraties en workshops voor diverse merken van een van de grootste ovenfabrikanten ter wereld verzorgen, zowel in hun kookstudio’s als bij keukendealers.

Ieder seizoen worden de recepten gebundeld in een kookboek.

Binnenkort worden door Combi Stoompartners workshops georganiseerd.

 
 
                                                          COMBI STOOM

– EEN RECEPTEN APP VOOR DE COMBI-STOOMOVEN –
De Combi Stoom recepten app is speciaal ontwikkeld voor de (toekomstige) bezitters van een combi-stoomoven.


Waarom deze app

Voor gebruikers van combi-stoomovens worden weinig recepten aangeboden, terwijl daar juist zo’n behoefte aan is.

Met deze app leveren wij een bijdrage aan het intensiever gebruiken van  combi-stoomovens.

http://www.combistoompartners.nl/


In de rubrieken Voorgerechten, Hoofdgerechten, Bijgerechten, Nagerechten en Brood en Gebak staan telkens 4-7 recepten voor bereiding in de combi-stoomoven.

Alle recepten en instellingen zijn geschikt voor elk merk combi-stoomoven.


Elk seizoen worden de recepten vernieuwd

Bovendien worden 4 keer per jaar ca. 25 recepten gebundeld in een klein boekje dat Combi Stoom Partners aanbiedt aan u als partner.

Ieder jaar in december worden alle recepten van het afgelopen jaar in een kookboek gebundeld.