woensdag 5 maart 2014

Portobello gevuld met gestoomde broccoli in tomatensaus met olijven en parmezaanse kaas.

Ingrediƫnten
4 portobello\'s
2 stronkjes broccoli
150 gram tomatensaus
50 gram olijven
50 gram geraspte Parmezaanse kaas
halve courgette


Oven voor verwarmen op 200 graden.
Portobello\'s schoonvegen, en een klein beetje uithollen.
In een koekenpan de portobello een klein beetje aanbakken met een beetje olie.
Broccoli in kleine roosjes snijden en wassen.
Was en snij de courgette in dunne plakjes.
Stoom deze samen met de broccoli voor 5 minuten in de stoomoven op 100 graden.
De tomatensaus mengen met de broccoli
en het mengsel opsmaak brengen met peper en zout. Vul hiermee de portobello.
Snij de olijven in plakjes.
Strooi deze over de broccoli samen met de Parmezaanse kaas.
Zet de portobello\'s in een ovenschaal of op de bakplaat.
Bak ze in de oven 25- 30 minuten totdat de kaas mooi goudbruin is geworden.