maandag 10 maart 2014

Coquille met gestoomde heilbot, taartje van koolrabi met wortelchutney knolselderij puree

Ingrediƫnten
100 gram heilbot
3-4 coquille
2 wortels
1 koolrabi
1 kleine knolselderij
2 eetlepels wortelchutney
1 tomaat

Bereiding:
Knolselderij schillen en in kleine blokjes snijden. 15 minuten stomen.
In een keukenmachine tot puree draaien.
Wortels schillen en met een kaasschaaf linten maken.
Koolrabi schillen en in een dunne plakjes snijden.
Tomaat in snijden en ontvellen en ontdoen van de zaadjes.
Daarna alle groenten in de stoomoven zetten op 100 graden voor 10 minuten. Stoomoven terug zetten naar 80 graden vis en de knolselderij erbij zetten ongeveer 10 minuten.
Coquille\'s bakken in een pan met een klein beetje olie.
Borden opmaken, smakelijk eten.