Volkoren spelt cake met noten
Ingrediënten
100 gram Speltbloem
100 gram Volkorenspelt meel
50 gram geroosterde en gemalen hazelnoten
100 gram rietsuiker
3 eieren
200 gram zachte roomboter
1 theelepel Bakpoeder
1 snufje zout
Oven voorverwarmen op 175 graden
1. Speltbloem, Volkorenspeltmeel, rietsuiker, Bakpoeder, snufje zout in kom goed mengen.
2. Eieren en boter toevoegen en goed mixen zodat u een mooi cake beslag krijgt.
3. De hazelnoten er door scheppen.
4. Het cake beslag in een ingevette vorm scheppen en gelijkmatig afsmeren.
(ik gebruikte een vorm van 21,5 cm bij 11 cm)
5. De cake in de oven zetten voor 30 minuten. Even met een sate prikker er in prikken om te kijken of hij goed gaar is.
100 gram Speltbloem
100 gram Volkorenspelt meel
50 gram geroosterde en gemalen hazelnoten
100 gram rietsuiker
3 eieren
200 gram zachte roomboter
1 theelepel Bakpoeder
1 snufje zout
Oven voorverwarmen op 175 graden
1. Speltbloem, Volkorenspeltmeel, rietsuiker, Bakpoeder, snufje zout in kom goed mengen.
2. Eieren en boter toevoegen en goed mixen zodat u een mooi cake beslag krijgt.
3. De hazelnoten er door scheppen.
4. Het cake beslag in een ingevette vorm scheppen en gelijkmatig afsmeren.
(ik gebruikte een vorm van 21,5 cm bij 11 cm)
5. De cake in de oven zetten voor 30 minuten. Even met een sate prikker er in prikken om te kijken of hij goed gaar is.
Reacties
Een reactie posten