Suikervrije boekweit amandelmeel koekjes
Ingrediënten
50 gram amandelmeel
50 gram boekweitmeel
50 gram havermeel
25 gram rijstemeel
1 eetlepel koekkruiden
vanille
1 ei
75 gram kokosvet
snuf zout
Over voor verwarmen op 180 graden
Havermeel, boekweitmeel, amandelmeel, rijstemeel, vanille en koekkruiden goed mengen.
Kokosvet toevoegen en het ei + snuf zout.
een mooi samenhangend deeg maken. Een half uurtje in de koelkast leggen.
een beetje uitrollen en met een koekjes uitsteker uitsteken.
Op een bakplaat leggen bekleed met bakpapier of een bakmatje.
10- 15 minuten bakken tot ze goud geel zijn.
50 gram amandelmeel
50 gram boekweitmeel
50 gram havermeel
25 gram rijstemeel
1 eetlepel koekkruiden
vanille
1 ei
75 gram kokosvet
snuf zout
Over voor verwarmen op 180 graden
Havermeel, boekweitmeel, amandelmeel, rijstemeel, vanille en koekkruiden goed mengen.
Kokosvet toevoegen en het ei + snuf zout.
een mooi samenhangend deeg maken. Een half uurtje in de koelkast leggen.
een beetje uitrollen en met een koekjes uitsteker uitsteken.
Op een bakplaat leggen bekleed met bakpapier of een bakmatje.
10- 15 minuten bakken tot ze goud geel zijn.
Reacties
Een reactie posten