dinsdag 21 januari 2014

Wortel Frittata


Ingrediƫnten
750 gram geschrapte wortelen
Wortel Frittata

 Ingrediƫnten
750 gram geschrapte wortelen 
6 eieren 
1 teen knoflook 
2 sjalotten 
een beetje kokosolie
peper 
zout


1 Verwarn de oven voor op 180 graden 
2. Snij de wortelen in dunne plakjes 
3. snij de knoflook fijn 
4. snipper de sjalotten. 
5. Neem een oven vaste koekenpan 
6. Verwarm de pan en giet een klein beetje olie in de pan. 
7. Bak de uien en knoflook op zacht vuur. 
8. Voeg de wortelen toe, bak deze totdat ze zacht zijn. 
9. In een kom de eieren goed losroeren. 
10. Giet het eier mengsel over de wortelen. 
11. Zet in de oven voor ongeveer 30 minuten of tot dat deze stevig aanvoelt. 

Serveer met salade 

Eet smakelijk6 eieren ...
1 teen knoflook
2 sjalotten
een beetje kokosolie
peper
zout

1 Verwarn de oven voor op 180 graden
2. Snij de wortelen in dunne plakjes
3. snij de knoflook fijn
4. snipper de sjalotten.
5. Neem een oven vaste koekenpan
6. Verwarm de pan en giet een klein beetje olie in de pan.
7. Bak de uien en knoflook op zacht vuur.
8. Voeg de wortelen toe, bak deze totdat ze zacht zijn.
9. In een kom de eieren goed losroeren.
10. Giet het eier mengsel over de wortelen.
11. Zet in de oven voor ongeveer 30 minuten of tot dat deze stevig aanvoelt.

Serveer met salade

Eet smakelijk