dinsdag 21 januari 2014

Quinoa- Kokos- Amandel koekjes


Ingrediënten
50 gram Quinoa meel
Quinoa- Kokos- Amandel koekjes

Ingrediënten
50 gram Quinoa meel 
50 gram geraspte kokos 
50 gram amandelmeel 
50 gram boekweitmeel 
50 gram palmsuiker 
50 gram kokosvet 
1 ei 
snuf zout

Verwarm de oven voor op 180 graden 
Bekleed een bakplaat met bakpapier of een bakmatje. 
Meng alle droge ingrediënten. 
Voeg de kokosvet en het ei toe. 
Kneed tot dat er mooi deeg ontstaat. 
Maak een rolletje van het deeg of druk het plat, bewaar in plasticfolie en laat minimaal een half uur in de koelkast liggen. 
Haal het deeg uit de koelkast en snij er koekjes van. Als u een rol heeft gemaakt. 
Rol anders het deeg uit tussen twee laagje plastic en druk met een steker er koekjes uit. 
Leg deze op de bakplaat. 
Bak de koekjes 8- 10 minuten. 
Haal ze uit de oven laat ze afkoelen op een rekje. 

Voor het maken van deeg gebruik ik altijd mijn Kitchenaid machine
50 gram geraspte kokos ...
50 gram amandelmeel
50 gram boekweitmeel
50 gram palmsuiker
50 gram kokosvet
1 ei
snuf zout

Verwarm de oven voor op 180 graden
Bekleed een bakplaat met bakpapier of een bakmatje.
Meng alle droge ingrediënten.
Voeg de kokosvet en het ei toe.
Kneed tot dat er mooi deeg ontstaat.
Maak een rolletje van het deeg of druk het plat, bewaar in plasticfolie en laat minimaal een half uur in de koelkast liggen.
Haal het deeg uit de koelkast en snij er koekjes van. Als u een rol heeft gemaakt.
Rol anders het deeg uit tussen twee laagje plastic en druk met een steker er koekjes uit.
Leg deze op de bakplaat.
Bak de koekjes 8- 10 minuten.
Haal ze uit de oven laat ze afkoelen op een rekje.

Voor het maken van deeg gebruik ik altijd mijn Kitchenaid machine